Saturday, March 7, 2009

pa battringsvag

sa efter 6 dagar med standig aterkommande 42 graders feber, huvudverk som kandes som nagon slog mig med en slagga i huvudet, gick vi till doktorn. malaria o dengue var negativt, phuu. var helt saker pa att jag hade samma som eimi men inte, tur. stallet 2 infektoioner. lite pencilin o sa mar man battre.
vi e i bangkok, ska pa brollop om ett par timmar sa det ska bli kul. sedan har vi inte riktigt bestammt hur o vart vi ska efter brollopet. vi orkar inte aka tillbaka ner till daum o lait sa det blir val nagon liten o eller sa hotade eimi med att stanna i bangkok de sista 2 veckorna. e inte sa sugen pa det.
i huset vi hyrde i indonesien sa fanns dar ett par barbie filmer, gissa om zoe har blivit besatt av dem. vissa mornar det forsta hon sager nar hon oppnar ogonen e - me se barbie, mamma. - me se barbie, pappa - me se barbie. hogre om med gallare rost. nar mamma o pappa var sjuka sa tog det inte lang tid innan hon fick sin vilja igenom. nu nar vi har blivit battre har vi haft en hel del langa, hogljudda gral. svart att forsta att hon inte far som hon vill langre och konstigt att mamma o pappa star ut med skrik igen.
for det mesta e hon valdigt duktig o sharmar allt o alla. speciellt nar hon knapper handerna o sager -kap kun kaa

1 comment:

Familjen Österström said...

Åh va jag är glad att höra att ni har det bättre! Hoppas det blir ett vackert bröllop och att ni snart är fit for fight igen!
här hemma är snön borta och snödropparna börjar dyka upp i rabatterna.. men än känns våren långt borta!
saknar er!
kramar från M o M o T! :)